Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na Katıldı

Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ başkanlığında yapıldı.
     Sayın ŞEKERCİ başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, kurum amirleri ve köy muhtarları da katıldı.
Yapılan toplantıda; bağımlılık ile mücadelede Gercüş’ün mevcut durumu, tespit edilen yeni sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda; sosyal projeler, kurumlar tarafından yürütülen ve yürütülmesi planlanan faaliyetler hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapılarak; bağımlılık yapıcı madde denetimlerine hız kesmeden devam edilmesi emniyet ve jandarma birimlerimiz tarafından denetimlerin artırılmasının önemine vurgu yapıldı.