Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Başkanlığında Okul Güvenliği ve Bağımlılıkla Mücadele Konulu Toplantı Düzenlendi

Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ başkanlığında okul güvenliği ve bağımlılıkla mücadele konulu toplantı düzenlendi. İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Murat BOZDOĞAN, İlçe Emniyet Amiri Mehmet SIRLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç BADUR ile birlikte tüm okul ve kurum müdürleri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katıldı.
         Okullardaki güvenlik konularının ele alındığı toplantıda kaymakamlık ve belediye olarak her türlü desteğin verileceğini ifade eden Sayın ŞEKERCİ: “ Jandarma ve Emniyet başta olmak üzere tüm kurum ve birimlerimizle bu konuya hassasiyetle yaklaştığımızı ve takip ettiğimizi belirtmek istiyorum. Uyuşturucu ve sigara alışkanlıklarının önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldık ve almaya devam edeceğiz. Taşıma kapsamında olan öğrencilerimizin her türlü güvenliğini almak konusunda da ilgili birimlerle irtibat halinde olduk ve şu ana kadar ciddi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımızın sağlıklı ve ahlaklı bireyler olmaları için elimizden gelen bütün imkânları sonuna kadar seferber ederek çalışacağız. Önümüzdeki dönemin daha etkili ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum.” diyerek katılımcılara teşekkür etti.