Sayın Belediye Başkan Vekilimiz ‘’15 Temmuz’u Unutmayacağız, Unutturmayacağız’’ Projesine Katılan Öğretmen ve Öğrencileri Kabul Etti

İlçemizde bulunan Dicle Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018-1 özel çağrı kapsamında yapılan ‘’15 Temmuz’u Unutmayacağız, Unutturmayacağız’’ Projesine katılan öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ  makamında kabul etti. Sayın ŞEKERCİ, projeye katılan öğretmen ve öğrencilerle tek tek ilgilendi ve ‘’Ülkemizin birlik, beraberlik ve demokrasisine kast eden hain terör örgütüne karşı milletin dik duruşunu ve darbeyi nasıl püskürttüğünü herkesin yerinde görmesinin faydalı olacağını’’ söyledi. Böyle projelerde yer aldıkları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç BADUR, Dicle Anadolu Lisesi Müdürü M.Emin ŞİMŞEK ve proje koordinatörü Çağatay MARAŞ’ı tebrik ederek proje ekibini İstanbul’a uğurladı.