Kırkat Göleti Mesire Alanı Açılış Töreni Yapıldı

Gercüş Kırkat Göleti Mesire alanının açılış törenine Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Aydın Durmuş, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ünal Koç, Ak Parti il Başkanı Sayın Murat Güneştekin, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Çetin, İlçe Emniyet Amiri Talip Panavur, İl Genel Meclis Üyesi Veysi Atılgan, Ak Parti İlçe Başkanı Şefik Öner, kamu kurum yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İçerisinde, Kamelya, oturma bankları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş parkuru ve otopark alanının olduğu 12 dönümlük mesire alanında incelemelerde bulunan Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz, piknik yapan vatandaşlarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiler.
Desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Sayın Valimiz Ahmet Deniz’e, Sayın Milletvekilimiz Ataullah Hamidi’ye, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil’e, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğüne ilcemiz adına teşekkür ederiz. Mesire alanımız ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun.