Kayapınar Midyat Yol Ayrımı Farklı Seviyeli Yol Ayrımı Projesinin Yapımına Başlanmıştır

Ülkemiz her alanda büyüyüp, gelişirken bu doğrultuda bölgemiz ve ilçemizde her geçen gün yeni yatırımlarla gelişmeye devam etmektedir.
15 milyon liraya mal olacak olan Farklı Seviyeli Kavsağın yapımını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Sayın Valimiz Ahmet DENİZ’ e, Sayın Milletvekilimiz Ataullah HAMİDİ’ ye ve Karayolları Genel Müdürlüğüne ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum.
Gercüşümüze hayırlı olsun.

Ünal KOÇ                                                                                                                                                  Belediye Başkan V.