Gercüş Haberleri
2 İlçemizde Sirk ve Sokak Sanatları Gösterisi Düzenlendi
GAP İdaresi tarafından düzenlenen Sirk ve Sokak Sanatları Gösterisi, İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü futbol sahasında düzen..
1 İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet ERSOY İlçemizi Ziyaret Etti
İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet ERSOY çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti. Bakan Ya..
WhatsApp Image 2019-03-18 at 16.36.49 Gercüş Üzüm Üreticiler Birliği Başkanı Enver KESKİN Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ’yi Ziyaret Etti
Gercüş Üzüm Üreticiler Birliği Başkanı Enver KESKİN, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ’yi makamı..
2 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıl Dönümü
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıl dönümü münasebetiyle ilçemizde çeşitli anma etkinlikle..
1 Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ Yolağzı Mahallesindeki Kur’an Kursunu Ziyaret Etti
Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ, İlçe Müftümüz Fazıl SARAÇ ile beraber Yolağzı Mahallesindeki ba..
6 Çiftçilerimize Destek Programı Kapsamında 4 Bin Adet Bağ Fidesi Dağıtımı Yapıldı
Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt  ŞEKERCİ, çiftçilerimize destek  programları kapsamsında 4 bin adet me..
6 (2) Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ, Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Maslak İle Birlikte Maç İzledi
Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ,  Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa..
3 İstiklal Marşımızın TBMM’de Kabulünün 98. Yıl Dönümü Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ’nin Katılımıyla Gerçekleştirildi
İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 98. Yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma programı Gercüş Yatılı Bölge Okulu Konf..
6 Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ Yayladüzü Köyünü Ziyaret Etti
Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ, köy ziyaretleri kapsamında kurum amirlerimiz ile birlikte Yay..
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ, Dünya Kadınlar Günü programı çerçevesinde ilçe halk pazarında..