Basın Haberleri
+ Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ Gercüş Anaokulu’nu Ziyaret Etti
    Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ Gercüş Anaokulu'nu ziyaret etti. Sınıfları gezerek minik ö..
WhatsApp Image 2019-01-11 at 16.43.24 (1) Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ, Edebiyat Sokakta Adlı Proje Kapsamında Düzenlenen Şiir Dinletisine Katıldı
İlçemizde bulunan Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen  Gençlik Pro..
Sayın Belediye Başkan Vekilimiz ve Beraberindeki Heyet Akburç Köyü’nü Ziyaret Etti
Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ, kurum amirlerimizle birlikte Akburç Köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle bi..
WhatsApp Image 2019-01-11 at 16.43.31 Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na Katıldı
     Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ..
WhatsApp Image 2019-01-11 at 16.43.35 Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Gönüllü İlk ve Ortaokul Öğrencileriyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ, İlçe Müftümüz Fazıl SARAÇ, Seki Köyü Muhtarı Şehmus ERTEKİN , Gönüllü İlk ve ..
TÜED Temsilcileri Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ’yi Makamında Ziyaret Etti
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Batman Şubesi Başkanı Hüseyin EKMEN, Başkan yardımcısı Mehmet Ali KIRŞAN, yönetim kurulu üye..
t1 Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü Ziyaret Etti
      Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti. ..
k3 4-6 Yaş Arası Kur-an Kursu Bünyesinde Kur-an’a Geçen Öğrencilere ‘Kur-an Okuma Belgesi’ Takdim Edildi
     İlçe Müftülüğü merkez 4-6 yaş arası Kur-an kursunda dönem sonu karne merasimine katılan Belediye Başkan Vekilimiz S..
a1 İlçe Av Komisyon Toplantısı Kaymakamlık Makamında Gerçekleştirildi
        4915 Sayılı Kara Avcılığı kanununa istinaden 2019-2020 Av dönemi Gercüş İlçe Av Komisyonu toplantısı 07/01/2019 ..
5 Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Başarılı Olan Takımlar İçin Kupa Töreni Düzenlendi
Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlar için Bel..