Basın Haberleri
WhatsApp Image 2018-11-16 at 15.35.15 Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ’ ye Vefa Ziyareti
Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ’ nin Arıcak Kaymakamlığından eski mesai arkadaşları olan Arıcak Kaymakamlığı kurum a..
4 Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ Kozlu Köyünü Ziyaret Etti
Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ kurum amirlerimizle birlikte Kozlu Köyünü ziyaret ederek yapımı tamamlanmak üzere ol..
72 Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ Öğrencilerimizle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ, Sayın Savcımız Merve BÖLÜKBAŞI, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mehmet Enis..
2018.11.14-şaşmazların ziyareti Midyat Halk Eğitim Müdürü Orhan ŞAŞMAZ Sayın Belediye Başkan Vekilimizi Ziyaret Ederek Türk Bayrağı Tablosu Hediye Etti
Midyat Halk Eğitim Müdürü ve Yolağzı Ashab-ı Suffe Camii ve Külliyesi Derneği Başkanı Orhan ŞAŞMAZ ve yolağzı mahallesinden v..
1 Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ Altyapı Çalışmaları Yerinde İnceledi
Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ ilçemiz Bağlarbaşı Mahallesinde yapılan ve yapımı devam eden altyapı çalışmalarını y..
1 Gercüş Bağlarspor Kulübü Yetkilileri Sayın ŞEKERCİ’yi Ziyaret Ederek Forma Hediye Ettiler
Gercüş Bağlarspor kulübü yetkilileri Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ’yi makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştir..
3 İlçemiz Ortaokul ve Liseler Arası Voleybol ve Futbol Turnuvaları Ödül Töreni Gerçekleştirildi
25.10.2018-12.11.2018 tarihleri arasında düzenlenen ortaokul ve liseler arası voleybol ve futbol turnuvalarında dereceye gire..
12 Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN İlçemizi Ziyaret Etti
Son valiler kararnamesiyle ilimizdeki yeni görevine başlayan Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN ilçemizi ziyaret etti. Belediye ..
1 İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Düzenlendi
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle İlçemiz Hükümet Konağında Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ, kurum amirleri..
7 Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ Yolağzı Köyünü Ziyaret Etti
Kurum amirlerimizle birlikte Yolağzı Mahallemizi ziyaret eden Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt Şekerci Yolağzı Ulu..