Basın Haberleri
e3e92d0e-9924-48c8-9fac-e4c8ce2f0343 “Minik Kalpler Mutlu Yuvalar”
Gercüş Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen SODES "Minik Kalpler, Mutlu Yuvalar" projesi kapsamında 4..
1 Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ünal KOÇ Gercüşspor Kulübü Sporcularıyla Yemekte Bir Araya Geldiler
Kaymakamımız Sayın Ünal KOÇ; İlçe Emniyet Amiri Talip PANAVUR, Ak Parti İlçe Başkanı Şefik ÖN..
17 Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz İlçemiz Kayapınar Beldesi ve Köylerini Ziyaret Ederek Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz ilçemiz Kayapınar Beldesi ve köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Valim..
2 Dicle Anadolu Lisesi Sene Sonu Sergisi Açılışı
Dicle Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Sene Sonu Sergisinin açılışı Kaymakamımız Say..
1 İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Sene Sonu Sergisi Düzenlendi
İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce sene sonu sergisi düzenlendi. Bir yıl boyunca kursi..
15 Minik Kalpler, Mutlu Yuvalar
Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES Projesi kapsamında finanse edilen Gercüş Kaymakamlığı İlç..
4 Şehit Kadri Yıldız Futbol Turnuvası ve Ortaokullar Arası Turnuvalarda Dereceye Giren Takımlar için Ödül Töreni Düzenlendi
Gercüş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen 16 takım ve 160 kişinin katılı..
2 İlçe Müftülüğü Kız Kur’an Kursları Urfa, Mardin Gezileri
Belediyemizin tarihi ve kültürel etkinlikleri kapsamında gezi programı düzenlenerek Gercüş İlçe Müftülüğü Kız Kur’an Kursları..
0b449dcb-4187-4fec-89a0-c506fd451dcc Trafik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Çukuryurt İlkokulu ve Ortaokulunda Öğrencilere Trafik Güvenliği Konusunda Eğitim Verildi
Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğince Çu..
4 Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ünal KOÇ Dicle Anadolu Lisesini Ziyaret Ederek Öğrencilerle Sohbet Ettiler
Belediye Başkan Vekilimz Sayın Ünal KOÇ; İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç BADUR ile Birlikte Di..