Basın Haberleri
1 İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Düzenlendi
15..
9848 ‘Damla Projesi’ Kapsamında İlçemizi Türkiye’nin Farklı Üniversitelerinden Yerli ve Yabancı Öğrenciler Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği ‘Damla Projesi’ kapsamında Türkiye’nin farklı ü..
WhatsApp Image 2018-07-10 at 18.12.59 (1) Hoş Geldin Bebek !
Belediyemizin “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında bebek bakım çantaları ailelerimize ulaştı..
3 Belediyemizce İlçe Merkezinde Bulunan Parklara Kamelya Yapılarak Halkımızın Hizmetine Sunulmuştur
  [gallery ids="2264,2265"]..
1 (10) Bakım Onarım Çalışmalarımız Hızla Devam Ediyor