İstiklal Marşımızın TBMM’de Kabulünün 98. Yıl Dönümü Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt ŞEKERCİ’nin Katılımıyla Gerçekleştirildi

İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 98. Yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma programı Gercüş Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu’nda Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ’nin katılımıyla gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Mehmet Akif ERSOY’un hayatının anlatıldığı slayt gösterisi, şiirler, orotoryo ve İstiklal Marşımızın yazılış sürecinin canlandırıldığı tiyatro ile devam etti. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ, şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek başarılarının devamını diledi.