İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları saat 9:00 da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.. Daha sonra saat 16.30 da YBO Konferans Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç BADUR’un açılış konuşmasıyla başlayan kutlama programında Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ünal KOÇ, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ortaokul ve lise öğrencilerinin şiirler okuması ve aday öğretmenlerinin yemin töreniyle program devam etti. Akabinde Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ünal KOÇ şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciye hediyesini takdim ederek, ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlere çiçek ve isimlerinin yazılı olduğu kupa bardak hediye etti. Son olarak öğretmenlerden oluşan müzik korosu sahne aldı ve Öğretmenevinde Kaymakamlığımız tarafından verilen yemek ikramı ile kutlama programı sona erdi.