Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ Ziya Gökalp Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mevlüt ŞEKERCİ, eğitim çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında bugün de ilçemizin en eski okulu olan Gercüş Ziya Gökalp Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Sayın Kaymakamımıza İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç BADUR eşlik etti. Öncelikle okulun fiziki yapısında incelemelerde bulunan Sayın ŞEKERCİ, okul müdürü Kudbeddin ÇELİK’ten okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.

Ardından okulun öğretmenleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, eğitimde karşılaştıkları sorunlardan bahseden öğretmenlerimize desteklerini esirgemeyeceğini dile getiren Sayın ŞEKERCİ, okulun fiziki şartlarında da iyileştirmelerin yapılacağını, öğretmenlik mesleğinin bir gönül işi olduğunu vurguladı ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.